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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Tacuarembó. |
Fecha : |
21/02/2014 |
Actualizado : |
05/06/2017 |
Tipo de producción científica : |
Trabajos en Congresos/Conferencias |
Autor : |
BRITO, G.; FIOL, C.; SOARES DE LIMA, J.M.; DEL CAMPO, M. |
Afiliación : |
GUSTAVO WALTER BRITO DIAZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; JUAN MANUEL SOARES DE LIMA LAPETINA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; MARCIA DEL CAMPO GIGENA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay. |
Título : |
Effects of electrical stunning and stimulation on meat quality under commercial conditions in Uruguayan beef cattle. |
Fecha de publicación : |
2006 |
Fuente / Imprenta : |
In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY (ICoMST), 52., 2006,. Dublin, Ireland. Proceedings. |
Páginas : |
p. 621-622 |
Idioma : |
Inglés |
Palabras claves : |
BEEF; ELECTRICAL STIMULATION; ELECTRICAL STUNNING; TENDERNESS. |
Thesagro : |
PH. |
Asunto categoría : |
L01 Ganadería |
Marc : |
LEADER 00697nam a2200205 a 4500 001 1020679 005 2017-06-05 008 2006 bl uuuu u01u1 u #d 100 1 $aBRITO, G. 245 $aEffects of electrical stunning and stimulation on meat quality under commercial conditions in Uruguayan beef cattle.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY (ICoMST), 52., 2006,. Dublin, Ireland. Proceedings.$c2006 300 $ap. 621-622 650 $aPH 653 $aBEEF 653 $aELECTRICAL STIMULATION 653 $aELECTRICAL STUNNING 653 $aTENDERNESS 700 1 $aFIOL, C. 700 1 $aSOARES DE LIMA, J.M. 700 1 $aDEL CAMPO, M.
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Registro original : |
INIA Tacuarembó (TBO) |
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